Empresa

INVAPAL S.A. fabrica i distribueix amb la seva marca comercial VALLSFUSTA una àmplia varietat de productes elaborats amb fusta massissa per a ús interior i exterior, orientats principalment al món del bricolatge, l’obra i la reforma en general.

Amb una experìencia que va començar el 1968, hem buscat sempre adaptar-nos i evolucionar cap a les necessitats dels nostres clients i als canvis del mercat.

En els nostres fabricats i comercialitzats, trobareu el conjunt de qualitat, servei, tracte professional i adaptabilitat que necessiteu.

Amb més de 1.700 articles referenciats i unes existències permanents de la majoria d’aquests, Vallsfusta es converteix en un referent per al professional dedicat a la distribució i el consum de productes elaborats amb fusta.

Tot complint sempre les normatives que regulen la gestió de boscos sostenibles des del 1968, ens proposem acostar els boscos a la vostra llar.

Invapal S.A - Crtra. del Pla, 261 - Pol. Ind. de Valls - Tel 977 60 14 87 - Fax 977 60 02 44 - 43800 VALLS - invapal@vallsfusta.es