LLISTONS >> Llistons d’exterior

Llistons d’exterior

LLISTONS de fusta D’exterior: de PI AUTOCLAU, de fusta tropical i de bambú

A Vallsfusta som fabricants de llistons de fusta per a exteriors des de fa molts anys. Disposem de diferents tipus de llistó segons el tipus d’aplicació que necessitis:

Llistons de pi tractat en autoclau: Aquests llistons estan tractats en autoclau amb classe de risc 4, el que els fa ideals per a nombroses aplicacions. Es poden utilitzar com a regleta, tanca de fusta, pals, pérgoles, tutors, mobiliari urbà, entre d’altres. El tractament en autoclau garanteix una protecció addicional contra els agents externs, allargant així la vida útil de la fusta.

Llistons de fusta tropical: Els llistons de fusta tropical per a exteriors, amb uniò dentada finger-joint, ofereixen una gran estabilitat i són especialment adequats per a ser utilitzats com a regletes per a tarimes, mobles i decoració d’exteriors. La uniò dentada finger-joint assegura una major resistència i durabilitat en aquest tipus de fusta.

Llistons de bambú: Els llistons de bambú són molt populars en la composició de façanes ventilades, baranes de fusta, passamans, mobiliari urbà i també com a tarimes per a exteriors. El bambú és un material ecològic i sostenible, i els llistons fabricats amb aquest material destaquen per la seva gran estabilitat i resistència. A més, el bambú és una opció respectuosa amb el medi ambient, ja que és una planta de creixement ràpid i el seu ús contribueix a la conservació dels boscos naturals.

A Vallsfusta ens enorgulleix oferir-te tots aquests tipus de llistons de fusta per a exteriors, cadascun amb les seves característiques i aplicacions específiques. El nostre objectiu és oferir productes de qualitat que satisfacin les necessitats dels nostres clients, ja sigui per a projectes de construcció, decoració o qualsevol altra aplicació a l’exterior.

.

Llistons de fusta d’exterior

Llistó Pi Flandes Autoclau

Llistó de Bamboo

Llistó de fusta tropical

MÉS DE 50 ANYS

FABRICANT

FUSTA