Motllures de pi marítim

Experts en motllures de fusta

A VALLSFUSTA, som fabricants especialitzats en motllures de fusta i portem més de 50 anys oferint productes de la més alta qualitat. El nostre enfocament principal es centra en la fabricació de motllures de fusta massissa per a una àmplia varietat d’aplicacions, com ara portes, finestres, tapajunts i molt més.

Allò que ens distingeix és l’ús exclusiu de pi marítim de la varietat Pinus Pinaster a totes les nostres motllures. Aquest tipus de fusta és conegut per la seva excepcional qualitat i durabilitat. Procedent de la regió de les Landes, situada a la costa oest de França juntament amb l’Oceà Atlàntic, el pi marítim d’aquesta regió és famós pel seu creixement lent i per la seva densitat. Això garanteix que les nostres motllures siguin resistents i estables, complint amb els més alts estàndards de qualitat.

Aquesta regió compta amb més de 1.000.000 d’hectàrees de bosc dedicades a la silvicultura, convertint-la en el bosc més gran d’Europa occidental. A més, les empreses fusteres de la regió realitzen una gestió forestal exemplar, duent a terme un minuciós procés de tala i replantació per garantir la sostenibilitat a llarg termini. Per això el bosc de les Landes és reconegut a nivell mundial com un exemple d’explotació de fusta sostenible.

A VALLSFUSTA, ens esforcem cada dia per continuar oferint-te motllures de fusta de la més alta qualitat, fabricades amb materials procedents de fonts sostenibles. El nostre compromís amb l’excel·lència i la preservació del medi ambient ens permet proporcionar productes que compleixen les teves necessitats estètiques i funcionals, alhora que contribueixen a la protecció i conservació dels nostres recursos naturals.

Motllures

Motllures fabricades en fusta de Pi marítim sense nusos de la regió de Les Landes, actualment una de les fustes més estables per a la producció de motllures per a portes, finestres, sòcols…

Varetes

Varetes rodones de diferents diàmetres per a diverses aplicacions fabricades en fusta neta, sense nusos, gran estabilitat.

Galzes

Galzes massissos per a portes, fabricats en fusta de Pi de format tradicional.

Tapetes

Fabriquem tapetes de 9 mm de gruix en diversos amples, amb cantells rectes i arrodonits per a diferents tipus de decoració d’acord amb les portes de la nostra llar o oficina.

Passamans

Passamans per a baranes en fusta de pi de la més alta qualitat perquè puguin ser adaptats a diferents perfils.

MÉS DE 50 ANYS

FABRICANT

FUSTA