WPC Alveolar Smart vinílics

Tarima exterior

TIPUS: TARIMA EXTERIOR
ESPÈCIE: WPC COL·LECCIÓ SMART

La nostra col·lecció Smart es caracteritza per la seva senzillesa i simplicitat. Dissenys neutres per decoracions minimalistes i eclèctiques. Amb 2 dissenys bàsics i 2 acabats, llis i ranurat, la simplicitat esdevé practicitat.

)

CLASSIFICACIÓ

PER ACABATS

XOCOLATA

GREY

SECCIÓ LLARG REF.
146 x 23 2,20 mts. WPCN0C2201423
SECCIÓ LLARG REF.
146 x 23 2,20 mts. WPCN0G2201423

ALTAMENT RESISTENT

LLARGA DURACIÓ GARANTIDA

SENSE MANTENIMENT

NO REQUEREIX VERNÍS O OLI

DISSENY MINIMALISTA

COLOR LLIS O RANURAT

FÀCIL D'INSTAL·LAR

Tarima fàcil d’instal·lar, no requereix cap eina especial. Es col·loca cargolada sobre llistons amb un sistema de fixació mitjançant clip. Disposem d’accessoris com tapetes i cantoneres que complementen la seva instal·lació.

ALTAMENT RESISTENT

La tarima ON-DECK és altament resistent a l’impacte, la flexió i la dilatació. Disposa d’un procés de deteriorament i envelliment considerablement menor que una tarima de fusta, el que ens garanteix la seva llarga durada i estabilitat.

SENSE MANTENIMENT

No requereix cap tipus de manteniment especial. Amb la tarima ON-DECK, podem oblidar-nos dels escatats, envernissats o olis que requereixen altres tarimes més tradicionals.

ALTA RESISTÈNCIA AL LLISCAMENT

La tarima ON-DECK és un producte altament antilliscant, compleix amb la normativa de lliscament (Classe 3), de el codi tècnic d’edificació (CTE). El que li permet ser instal·lada al costat de piscines i zones d’aigües.

Instal·lació Reversible

Les tarimes ON-DECK permeten la possibilitat de realitzar una instal·lació personalitzada, ja que compta amb dos dissenys diferents en cadascuna de les seves cares.

Respectuós amb el medi ambient

Producte 100% reciclat. Fabricat mitjançant fibres de fusta reciclada, polímers i additius, el que el converteix en un producte 100% reciclable.

FÀCIL D'INSTAL·LAR

FIXACIÓ PER MITJÀ DE CLIP

L’instal·lació de les tarimes composite ONDECK es realitza mitjançant un sistema personalitzat de clips i cargols creats específicament per la nostra marca per aconseguir una col·locació àgil, ràpida i eficaç.

Tots els nostres sistemes de fixació, clips i cargols han estat dissenyats pel nostre departament de R + D, utilitzant sempre acer inoxidable recobert mitjançant un procés de cataforesis, d’una pintura especial, la qual li afegeix un plus de resistència davant la corrosió.

De la mateixa manera, el nostre cargol especial cònic de fixació Torx, afavoreix la tracció d’aquest amb més punts de pressió i redueix la possibilitat d’inutilitzar el cap del mateix, sent possible el descargolament d’aquest en el cas de ser necessari, per exemple al realitzar reparacions. Apostem pel cargol en posició centrada perquè la tarima descansi i s’assenti totalment plana sobre la superfície.

Descarrega les instruccions de muntatge

ACCESORIS

RECOMANATS

Rastrel WPC

Clip Inici

Clip + Cargol

Static Control

.

PRODUCTES

RELACIONATS

WPC Encapsulat

Bamboo X-treme

Ipe Brasil

Cumaru marró