Tarimes de bambú exterior i productes MOSO

Infinites possibilitats

Si parlem de tarima de bambú exterior, hem de parlar de MOSO Bamboo perquè és la marca líder a Europa en productes de fusta de bambú per a exteriors, amb més de 6.000.000 de m² instal·lats en més de 60 països des de 2008.

Des de Vallsfusta hem establert una aliança estratègica per al desenvolupament conjunt de tota la línia de productes de bambú de MOSO, passant a ser els seus únics distribuïdors exclusius a Espanya després d’anys de col·laboració.

Més de 70 referències en estoc permanent de productes i tarimes de bambú exterior, amb servei directe i lliurament immediat.

BAMBOO MOSO LOGO
+70 referències en stock
Sostenible
Resistència i estabilitat
Resistent al foc

Fusta de bambú: el material de construcció del futur

Els productes i tarimes de bambú per a exterior són la solució més ecològica i resistent que existeix actualment en tarimes i façanes d’exterior. Les lames es fabriquen de manera sostenible gràcies al ràpid creixement del bambú (és la planta amb el creixement més ràpid del món, un metre al dia!), evitant així la desforestació, i amb una de les quantitats més altes de CO2 emmagatzemat.

A través dels seus estrictes processos de fabricació, MOSO eleva la duresa, l’estabilitat dimensional i la durabilitat dels seus productes a un nivell superior, batent fins i tot les puntuacions de les millors espècies de fusta tropical.

Sens dubte, la millor alternativa a les tarimes de fusta tropical, cada vegada més cares i difícils de trobar.

Contacta’ns per a més informació o sol·licitar una mostra de bambú.
Si tens dubtes, consultes, o un projecte i necessites una mostra de producte de les gammes de tarima de bambú exterior X-treme o N-durance, estarem encantats de proporcionar-te-la.

Completa aquest formulari i un membre del nostre equip comercial es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.

Descobreix les gammes de productes i tarimes de bambú per a exteriors de MOSO

Les tarimes de bambú per a exteriors de Bamboo MOSO es classifiquen en dues gammes diferents que sumen més de 70 referències disponibles en estoc.

Gamma BAMBOO X-TREME

Descobreix la col·lecció de productes de fusta de bambú per a exteriors de la marca MOSO. Bamboo X-treme® estan fets de tires de bambú termotractades i premsades a alta pressió, utilitzant el procés únic i patentat Termo-Density® a 200è.

Els productes de la gamma MOSO Bamboo X-treme® abasten tarimes de bambú per a exterior, revestiments de façanes, llistons, tanques i mobiliari.

Gamma BAMBOO N-DURANCE

Et presentem la gamma de productes de fusta de bambú exterior MOSO Bamboo N-durance®. A través d’un procés patentat de termo-tractament Outdoor-*Density® es milloren les propietats de les tarimes de bambú, com ara la seva durabilitat, la duresa, l’estabilitat i la resistència al foc.

Els productes de bambú de la gamma MOSO Bamboo N-durance® inclouen tarimes i llistons d’exterior.

¡Consulta aquí el llistat de CLIPS, CARGOLS I PRODUCTES DE MANTENIMIENT perquè no li falti de res al teu projecte!

Dissenya la teva terrassa amb tarimes de bambú!

Descobreix com quedaria la tarima de bambú exterior de MOSO a la terrassa de casa teva.

 

Planifica avui mateix la teva terrassa amb les tarimes de bambú de MOSO®, amb Bamboo X-treme® o Bamboo N-durance®. Obtindràs un disseny detallat, els plànols de construcció i la llista de materials que necessites per a construir una tarima de bambú exterior segura, duradora i sostenible.

A més et posarem en contacte amb el distribuïdor de la teva zona perquè rebis ràpidament un pressupost ajustat a la teva selecció.

Deck Planner Screenshot visual Tarimas de bambú exterior

Busques inspiració?

Habitatges, hotels, paradores, jardins… Mira tots aquests projectes en fusta de Bambú!

Per què triar una tarima de bambú MOSO?

Els productes de Bamboo MOSO® són sostenibles i extremadament resistents, sent la millor alternativa a les fustes dures tropicals gràcies al seu ràpid creixement.

Tarimas de bambú exterior: Picture by Reily Imagery

Per la seva bellesa natural.

Pots triar entre les tarimes de bambú per a exterior de color marró caramel de la gamma N-durance® que s’adaptaràn al teu projecte creant un ambient càlid, o el color marró torrat de la gamma X-treme®, que sense manteniment amb el pas del temps adquireix una espectacular tonalitat grisa platejada.

Així com per a la gamma N-durance® sí que recomanem un manteniment periòdic de la tarima de bambú, per a la gamma X-treme® pots triar entre deixar-la envellir o anar fent petits manteniments amb olis de base aigua per a conservar el seu color original.

Tarimas bambu exterior dureza durabilidad

Per la seva duresa i durabilitat.

Les tarimes de bambú exterior de MOSO® Bamboo han estat dissenyades per a durar tota la vida, gràcies als seus processos de producció especials, únics i patentats (Thermo-Density® per a la gamma X-treme, i Outdoor-Density® per a la gamma N-durance).

Fins i tot en les proves de resistència al foc, MOSO Bamboo ha resultat ser especialment resistent i ignífug obtenint la Classe Bfl-s1 segons norma EN 13501-1, i en particular per al seu ús en llocs públics.

Spee Architecten, foto de Ossip van Duivenbode

Per la seva gran versatilitat.

Tant la gamma Bamboo X-treme® com la N-durance® disposen tarimes de bambú per a exterior en diferents amples i mesures per a adaptar-se al teu projecte i al teu estil. A molts dels models, les lames tenen un costat ranurat i un altre costat llis perquè triïs el que més t’agradi.

A més de tarimes, també t’oferim revestiments de façana, tanques i llistons que poden utilitzar-se per a escales i mobles a mida.

Beneficis d’una tarima de bambú exterior MOSO

MOSO ICO duro y duradero

Dur i durador

Tarimes de bambú amb durabilitat Clase 1 (EN 350 / CEN/TS 15083-2), test de simulació d’envelliment / Durabilitat Clase 1 (EN 350 / CEN/TS 15083-1). Extremadament dur: Brinell (± 9,5 kg/mm2) més dur que la majoría de tarimes tropicals.
MOSO ICO alta estabilidad

Alta Estabilitat

Molt més estable que la majoria de fustes tropicals, amb les testes encadellades per a una fàcil instal·lació (impossible amb altres fustes).
MOSO ICO facil de instalar

Fàcil d'instal·lar

Tarima de bambú per a exteriors ràpida i econòmica d’instal·lar i desinstal·lar. Amb longitud fixa (1850 mm) i una instal·lació fàcil amb el sistema MOSO® Clips.
MOSO ICO economico

Econòmic

Fins a un 30% més econòmic d’instal·lar i sense problemes després de la instal·lació. Mínimes mermes gràcies a l’encadellat de la testa.
MOSO ICO belleza natural

Bellesa Natural

Aspecte natural de fusta. Manteniment mitjançant l’oli amb base aigua per a conservar el color de la fusta.
MOSO ICO recurso ilimitado

Recurs Il·limitat

El bambú és la planta amb major velocitat de creixement de la terra. 4-5 anys fins a la collita (en comparació amb els 50 o 100 anys d’altres tipus de fustes).
MOSO ICO CO2

CO2 emmagatzemat

A causa del ràpid creixement -i als alts rendiments relacionats- el bambú MOSO atrapa molt més CO₂ en comparació amb d’altres espècies de fusta.
MOSO ICO Resistente al fuego

Resistència al Foc

Ignífug; Clase Bfl-s1 segons norma EN 13501-1, afavorint el seu ús en llocs públics. Aconsegueix l’índex de propagació de la flama Classe A segons la norma estatunidenca ASTM E84.

MOSO, líder en fabricació de productes de fusta de bambú per a exteriors

 

Nº1 a Europa
100% ecològic i sostenible
Garantía de 25-30 anys
BAMBOO MOSO LOGO
Bamboo MOSO és marca líder a Europa en productes de fusta d’exterior de bambú. Des de 2008 s’han instal·lat més de 6.000.000 m² en més de 60 països.

Amb més de 25 anys d’experiència, MOSO és una marca l’enfocament de la qual se centra en oferir productes de qualitat, innovadors i sostenibles. Per a això, ofereix una alternativa a la fusta tropical que és més natural, resistent i de creixement ràpid: la fusta de bambú.

Les seves gammes inclouen tot tipus de productes fabricats amb fusta de bambú, des de tarimes d’exterior i els seus respectius accessoris, fins a façanes, llistons i tanques.

Com es fabrica Bamboo MOSO?

El procediment per a convertir el bambú cru en un producte que compleixi amb els més alts estàndards de qualitat és llarg i complex.
MOSO® el va patentar i porta més de 25 anys perfeccionant-lo fins a arribar al nivell actual d’excel·lència en la gestió tant del procés de producció com de qualitat del producte final.

Després de la collita, els troncs de bambú es parteixen en direcció longitudinal per a convertir-los en tires, a les quals se’ls retira la pell exterior. Mitjançant la modificació tèrmica de la tira de bambú a través d’un procés únic i patentat Density®, l’estabilitat dimensional del bambú es millora en gairebé el 50%.

Necessites ajuda per al teu projecte?

Assessorament per a la instal·lació, orientació sobre productes, arxius BIM i textures (en Revit i Archicad) per a integrar-los en els teus projectes, textos de licitació, suport tècnic, pressupostos… Estem aquí per a ajudar-te!

Completa el formulari que trobaràs a continuació i els nostres experts et respondran al més aviat possible per a ajudar-te en tot el que necessitis.

Preguntes freqüents

Seleccionar l’espècie de fusta més adequada per al teu projecte és una decisió crucial. No sols entra en joc l’estètica, sinó que aspectes com la durabilitat o el baix manteniment són també factors importants a l’hora de decidir-se per una tarima de bambú exterior. Per això aquí et deixem les respostes a les preguntes més habituals que els nostres clients solen plantejar-nos sobre la fusta de bambú, per si et serveixen d’ajuda:

Quin és el període de creixement de la planta de bambú?

El bambú destaca com la planta de creixement més accelerat en el nostre planeta. Específicament, les canyes de bambú MOSO requereixen un lapse de 5 anys per a aconseguir la maduresa i estar llestes per a la seva collita. En tan sols uns pocs mesos, nous brots emergeixen i creixen vigorosament, aconseguint altures notables que oscil·len entre 12 i 15 metres. Aquest sorprenent procés de creixement ressalta la sorprenent capacitat del bambú per a transformar-se i desenvolupar-se ràpidament en comparació amb altres plantes.

Quin és el procés per a transformar una canya de bambú rodona i buida en un producte pla i tan dur?

La transformació del bambú en productes plans i rígids és fruit d’un procés meticulós. Inicialment, el bambú se sotmet a un procés de tall longitudinal per a obtenir tires de bambú. Les tires es continuen processant i se’ls elimina la pell exterior. Després s’aixafen i s’assequen abans de passar a la fase de modificació tèrmica per a donar-li estabilitat i durabilitat. Després se submergeixen en adhesiu fenòlic i es tornen a assecar. Ara sí que tenim el bambú llest per a comprimir-lo a molt alta pressió i convertir-lo en panells.

Després de la compressió la duresa augmenta fins a un nivell superior al de la fusta dura tropical amb una densitat de 1150 kg per m³. Aquest procés no sols garanteix l’estabilitat estructural del producte final, sinó que també permet crear peces estèticament atractives i duradores. La versatilitat del bambú com a material de construcció sostenible s’evidencia en aquest enginyós procés de transformació.

 Neteja

Es produeix desforestació en la fabricació de productes a base de bambú?

El bambú destaca com una elecció ecològica clau, i la seva singularitat radica en el seu procés de cultiu. Cada any, la planta genera nous troncs que aconsegueixen altures sorprenents de fins a 20 metres en tot just uns mesos. A partir d’aquest moment, només es necessiten cinc anys perquè aquests troncs adquireixin la duresa necessària que els fa resistents i duradors.

En una plantació ben gestionada, les plantes madures es renoven anualment, cosa que significa que no es redueix la població forestal. Aquest cicle de creixement ràpid i renovació sostenible subratlla la capacitat única del bambú per a ser una alternativa ecoamigable sense contribuir a la desforestació. A més, la seva versatilitat en la fabricació de productes ofereix una opció respectuosa amb el medi ambient i sostenible per a diverses aplicacions.

En què consisteix la versió Density® o Strand Woven?

La versió Density® o Strand Woven és una tecnologia especialitzada que implica la compressió de fibres de bambú a alta pressió per a crear un producte amb una duresa excepcional, superant fins i tot a les fustes tropicals més resistents. Aquest procés revolucionari garanteix que tots els productes i tarimes de bambú MOSO tinguin excel·lents propietats en termes de durabilitat i resistència. En comprimir les fibres, s’aconsegueix una estructura més densa i compacta, dotant al bambú d’una resistència excepcional a l’abrasió, impactes i altres desafiaments ambientals.

A més de la seva robustesa, els productes fabricats amb la tecnologia Density® destaquen per la seva estètica refinada. Presenten un aspecte bell i elegant que capta l’atenció i és molt benvolgut pels clients. La versatilitat d’aquesta tecnologia permet crear una àmplia gamma de productes, des de sòls i revestiments fins a mobiliari, tots ells amb la garantia de durabilitat i estil. La combinació de resistència excepcional i atractiu visual converteix a MOSO® Bamboo en l’opció preferida per als quals no sols busquen productes sostenibles, sinó també altament funcionals i estèticament agradables.

Què és el tractament Thermo Density® al qual se sotmet el bambú per a obtenir la gamma Bamboo X-treme?

Després de la collita, els troncs de bambú Moso es parteixen en direcció longitudinal i es retira la pell exterior. Mitjançant la modificació de la tira de bambú amb un procés únic Thermo-*Density® a 200 °C es millora l’estabilitat, es garanteix la protecció contra fongs i es proporciona la classe de durabilitat més alta possible. Després de premsar les fibres de bambú tractades tèrmicament, el material és més fort i més dur que gairebé qualsevol altra fusta tropical. Per això ho cridem “X-treme®”.

Què és el tractament Outdoor Density® al qual se sotmet el bambú per a obtenir la gamma Bamboo N-durance?

El tractament Outdoor-*Density® aplicat al bambú per a crear la gamma Bamboo N-durance® és també un procediment únic i patentat que integra diverses tècniques per a potenciar al màxim la durabilitat del material, complint amb les normatives de la Unió Europea. Aquest procés especial consisteix en un croat únic de fibres, un tractament a 140è de vapor a pressió i compressió. Aquestes etapes combinades incrementen de manera significativa la densitat del bambú, conferint-li una duresa i resistència excepcionals.

Al final, les taules de Bamboo N-durance® Decking es completen amb un acabat d’oli o saturador per a exteriors. Aquest pas no sols prevé l’envelliment prematur del material, sinó que també limita el desenvolupament de fongs en la superfície, assegurant una resistència duradora enfront de les inclemències del temps i altres desafiaments ambientals.

En resum, el tractament Outdoor-*Density® representa una avançada i completa tècnica que eleva les propietats físiques del bambú, fent que les taules de Bamboo N-durance® siguin una opció excepcionalment durable i resistent per a aplicacions en exteriors.

Com es realitza el manteniment d'una tarima de bambú exterior de MOSO?

Per al manteniment de la teva tarima de bambú exterior, t’oferim opcions adaptades a les gammes N-durance® i X-treme®. La gamma N-durance®, en to marró caramel, es beneficia d’un manteniment periòdic per a preservar el seu color i aparença càlida. En canvi, per a la gamma X-treme®, en marró torrat, pots triar deixar que envelleixi naturalment adquirint una bella tonalitat grisa platejada amb el temps, o realitzar petits manteniments amb olis de base aigua per a conservar el seu color original. Així, podràs gaudir de la teva tarima de bambú en perfectes condicions i adaptada a les teves preferències estètiques.

Haig de contractar un instal·lador per a la instal·lació de la meva tarima de bambú exterior?

A Vallsfusta, et recomanem contractar un instal·lador professional per a garantir la correcta instal·lació de la teva tarima de  bambú exterior. Treballem en estreta col·laboració amb una extensa xarxa de distribuïdors professionals de fusta, i cadascun d’ells compta amb el seu propi equip d’instal·ladors especialitzats.

Aquests professionals estan capacitats per a assegurar una instal·lació precisa i de qualitat, assegurant que la teva tarima de bambú es col·loqui adequadament i perduri en perfecte estat durant molts anys. L’experiència i destresa dels nostres instal·ladors et brindaran la tranquil·litat de saber que el teu projecte estarà en mans expertes.

Com netejar la tarima de bambú exterior de X-treme?

Per a mantenir la tarima de bambú exterior de la gamma X-treme en perfecte estat, recomanem seguir el procés de neteja i manteniment amb productes Woca. Utilitza el netejador de fusta exterior Woca per a estovar la brutícia i eliminar la molsa de la superfície sense danyar-la. Xopa la tarima MOSO® Bamboo X-treme® amb molta aigua durant 10 minuts, preferiblement amb una mànega de jardí, evitant netejadors d’alta pressió. Mescla el netejador Woca amb aigua en proporció 1:2 i aplica-ho.

Per a una neteja més intensa, pots usar el netejador sense diluir. Frega la superfície amb una escombra de carbur de silici, un raspall dur o un disc de màquina, sempre en la direcció de la fibra del bambú. Neta acuradament amb aigua i deixa que les làmines de MOSO® Bamboo X-treme® s’assequin aproximadament 24 hores abans d’aplicar l’oli Woca. Assegura’t que el suport estigui net i sec abans d’aplicar l’oli uniformement. Neta qualsevol excés d’oli després d’uns minuts i deixa que el material s’assequi durant 24 a 48 hores per a obtenir una superfície resistent i duradora.

Recorda que les testes i bords tallats requereixen un segellador per a minimitzar l’absorció d’humitat. Aquest procés garantirà que la teva tarima de bambú es mantingui en òptimes condicions durant molts anys!

Com netejar la tarima de bambú N-durance?

Per a mantenir la tarima MOSO® Bamboo N-durance® en òptimes condicions, es recomana un manteniment anual utilitzant el netejador Woca Exterior Wood Cleaner per a exterior. En cas que la tarima de bambú exterior només estigui lleugerament desgastada, pots netejar-la amb sabó pH neutre i un raspall. Després d’assecar-se, torna a aplicar l’oli Woca seguint les instruccions de manteniment proporcionades per MOSO®.

Prepara la superfície amb una primera capa d’oli Woca i després aplica 1-2 noves capes d’oli Woca. Aquest procés anual assegurarà la durabilitat i resistència de la teva tarima. A més, et recomanem mantenir la tarima lliure de brutícia i pols mitjançant el raspallat regular. Això garantirà que la teva tarima N-durance® conservi sempre el seu aspecte original i la seva excepcional resistència al llarg del temps.

Quins avantatges té el sòl d'exterior de bambú respecte al de fusta de IPE?

El terra d’exterior de bambú presenta diversos avantatges respecte al de fusta de IPE. En primer lloc, el bambú és una opció més sostenible, ja que és una planta de ràpid creixement. A més, el bambú és conegut per la seva resistència natural a les plagues i la seva durabilitat, superant sovint a la fusta de IPE en termes de longevitat.

També destaca per la seva estabilitat dimensional i la seva capacitat per a resistir la descoloració causada per l’exposició al sol. El sòl de bambú és més fàcil de mantenir, requerint menys tractament i esforç per a conservar el seu aspecte original, convertint-ho en una elecció amigable amb el medi ambient i d’alt rendiment per a espais exteriors.

Per què els productes MOSO Bamboo X-treme són a nivell tècnic i de rendiment millors que altres marques de bambú?

MOSO® Bamboo X-treme® destaca a nivell tècnic i de rendiment per diverses raons fonamentals. En primer lloc, ha obtingut certificacions europees que ho classifiquen com a Classe d’Ús 4, la qual cosa garanteix la seva durabilitat i resistència excepcionals, alguna cosa que poques altres marques poden igualar. Aquesta classificació ho converteix en l’única tarima de bambú oficialment certificada en la seva categoria. A més, MOSO® se centra en productes d’enginyeria consistent i d’alta qualitat, influenciant aspectes clau com el gruix de la fibra, el tractament tèrmic i el tipus d’adhesiu utilitzat.

Per exemple, l’ús d’adhesiu Dynea de qualitat europea, amb una fórmula especial i una quantitat precisa, garanteix la integritat i longevitat del producte. Això assegura que Bamboo X-treme® mantingui sempre les seves propietats excepcionals durant tota la seva vida útil, resistint fins i tot en condicions extremes a l’aire lliure. En contrast, altres tarimes de bambú sovint sacrifiquen la qualitat en favor de reduir costos, amb materials i processos de producció menys rigorosos que poden resultar en productes inconsistents i de menor durabilitat.

Triar MOSO® Bamboo X-treme® garanteix una fusta d’exterior de bambú que ofereix un rendiment superior i una qualitat constant al llarg del temps.

Per què els productes MOSO Bamboo X-treme són també en seguretat jurídica millors que altres marques de bambú?

Els productes MOSO Bamboo X-treme ofereixen una seguretat jurídica superior en comparació amb altres marques de bambú. Aquesta seguretat es basa en la reputació provada de MOSO®, amb vendes de productes sense reclamacions i una àmplia experiència en el mercat, amb més de 6.000.000 de m² instal·lats des de 2008 i un estoc de més de 40.000 m² a Europa. A diferència d’altres marques de bambú de baixa qualitat, els productes MOSO® estan certificats i recolzats per proves de laboratori oficials que compleixen amb normatives internacionals reconegudes a Europa.

A més, MOSO® ofereix una garantia de 25 anys i una posició financera sòlida, amb un coeficient de cobertura d’interessos superior al de la competència. En contrast, altres tarimes de bambú sovint manquen de garantia o tenen garanties limitades, juntament amb una situació financera feble i productes de qualitat qüestionable. En resum, triar MOSO® Bamboo X-treme assegura una inversió segura i de confiança, recolzada per una marca líder en el mercat i una excel·lent posició financera.

Per què els productes MOSO Bamboo X-treme són en Ecologia i Sostenibilitat millors que altres marques de bambú?

Els productes MOSO Bamboo X-treme destaquen en ecologia i sostenibilitat gràcies a les seves pràctiques i certificacions ambientals sòlides. MOSO® és l’únic fabricador de bambú que ha mesurat la petjada ecològica dels seus productes mitjançant un estudi independent realitzat per la Universitat Tecnològica de Delft, confirmant que són CO2 neutres o fins i tot negatius durant tot el seu cicle de vida. A més, MOSO® compta amb estudis de cicle de vida (LCA) i anàlisi de petjada de carboni segons normes internacionals, juntament amb certificacions FSC® i referències en Breeam i Llegiu.

A diferència d’altres marques, MOSO® s’enfoca en l’ús d’adhesius respectuosos amb el medi ambient i continua investigant el desenvolupament d’adhesius bio, assegurant un compromís continu amb la sostenibilitat.

Per què els productes MOSO Bamboo X-treme són a nivell comercial millors que altres marques de bambú?

MOSO Bamboo destaca a nivell comercial per sobre d’altres marques de bambú per diverses raons clau. En primer lloc, MOSO és una empresa pionera i líder en bambú des de 1997, amb una sòlida reputació i experiència en el mercat. A més, MOSO s’enfoca a establir relacions professionals a llarg termini amb tots els seus distribuïdors per tot el món, oferint solucions innovadores i desenvolupant constantment nous usos i aplicacions. Amb gairebé 6 milions de m² instal·lats en més de 60 països i amb projectes emblemàtics en països amb condicions climàtiques extremes, MOSO demostra l’experiència i la fiabilitat de la marca líder del mercat.

La disponibilitat permanent d’estoc central i en distribuïdors, combinada amb eines de màrqueting d’alta qualitat i un sòlid historial de projectes reeixits, posiciona a MOSO com la marca europea més reconeguda i fiable. En contrast, altres marques de bambú sovint manquen de reputació, estoc limitat, eines de màrqueting i servei al client deficients, la qual cosa resulta en una experiència comercial inferior per als clients. En resum, MOSO Bamboo X-treme ofereix una combinació única de qualitat, experiència i servei que ho converteix en l’elecció preferida per als projectes més exigents a tot el món.

T’has quedat amb dubtes? No et preocupis. El nostre equip d’atenció al client està a la teva disposició per a resoldre qualsevol inquietud sobre les tarimes de bambú exterior i productes de la marca Bamboo MOSO. Fes clic al botó que tens just aquí sota i posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix. Et contestarem en la major brevetat.

ALTA ESTABILITAT

MOSO ICO CO2

100% sostenible

ALT ENMAGATZEMATGE DE CO2

ALTA QUALITAT

AMB 25 ANYS DE GARANTIA

Certificacions i Garanties BAMBOO MOSO

sellos certificaciones moso