TARIMES >> TARIMES D'EXTERIOR >> Tarimes de bamboo

TARIMES d’EXTERIOR DE BAMBOO

MOSO® és el proveïdor líder en productes de bambú d’alta qualitat a més de 50 països, i compta amb més de 20 anys d’experiència en la jove indústria del bambú. Reconeguda com la primera marca global en bambú gràcies al seu focus posat sempre en la sostenibilitat, la qualitat de producte i la innovació.

La companyia d’origen holandès diposita la seva confiança a VALLSFUSTA per presentar al nostre país la millor solució en bambú de tarimes i llistons per a exterior amb la col·lecció X-treme.

ALTA
ESTABILITAT

TARIMA BAMBOO X-TREME

ECOLÒGIC

BAIXA EMISSIÓ DE CO2

ALTA QUALITAT

AMB 25 ANYS DE GARANTIA

Durabilitat

L’única tarima d’exterior de bamboo classe 1 en durabilitat (EN350) testejada segons CEN / TS 15083-2 (test de simulació d’envelliment).

Alta Estabilitat

Material molt estable amb pocs fenòmens de torsió a les lames. No cal deixar espai de dilatació a les testes.

Bellesa Natural

Aspecte natural de fusta. Composició de més del 90% de bambú (no hi ha sintètics ni encenalls de fusta).

Resistència al Foc

Arriba a la millor classificació de resistència al foc possible Bfl-s1 sense cap retard, el que el fa apte i perfecte per a projectes públics.

Recursos Ilimitats

Fabricat a partir de la varietat de bamboo Moso, amb una velocitat de creixement de fins a un metre per dia sent la planta de major velocitat de creixement de la terra.

CO2 NEUTRE

Els resultats de la petjada de carboni de la Universitat Tecnològica de Delft confirmen que MOSO® Bamboo X-treme® esdevé CO2 neutre.

APARENÇA COM EL PRIMER DIA

Protedeck és un procés de protecció de llarga durada realitzat amb maquinària d’última generació als nostres centres de producció. Protegeix dels raigs del sol i evita el desgast de la nostra tarima mitjançant l’aplicació d’un saturador base aigua i el seu posterior assecat induït mitjançant sistemes IR de recirculació de flux tèrmic d’alta temperatura.

Tarima
bamboo x-treme

La tarima d’exterior MOSO® és el producte ideal per a decorar els nostres terres de terrasses i jardins. Composta per unes resistents tires de bambú termo-tractades i premsades en alta densitat. Producte altament estable, ecològic i resistent al foc.

Tarima
bamboo x-treme nv/ocult

Tarima per a exterior de MOSO® ara amb sistema ocult. Incorpora un nou sistema de subjecció per clip, dissenyat i fabricat per VALLSFUSTA. Mantingues la teva tarima més neta evitant l’acumulació de brutícia i altres elements entre les juntes de les lames. La tarima està composada per unes resistents tires de bambú termo-tractades i premsades en alta densitat. Producte ecològic i resistent a el foc.

FÀCIL INSTALACIÓ

TARIMA BAMBOO X-TREME