SUELOS VINÍLICOS DE INTERIOR >> Coretec Ceratouch
0 logo CERATOUCH

Benvingut a una nova dimensió
en terres d’interior de pedra
i ceràmica

Rajoles amb cor COREtec Stone i tecnologia CERAGUARD

Una col·lecció que revolucionarà el sector dels sòls durant molts anys

CERATOUCH canvia les normes del joc. Dissenys disponibles en tota mena de rajoles i pedres, amb un cor COREtec® Stone, l’última incorporació a la nostra gamma de terres rígids.

Una revolució en els terres d’interior que t’ofereix el millor de tots dos móns: la resistència, l’aspecte i el tacte d’una rajola ceràmica tradicional, combinats amb la comoditat, la calidesa i la facilitat d’instal·lació d’un terra tou.

COREtec® Stone està construït amb un nucli d’alta densitat compost de partícules minerals, sense PVC. La seva longevitat està garantida per a tota la vida gràcies a les seves múltiples capes d’alt rendiment i a una resistència al ratllat igual o superior a la d’una rajola ceràmica però sense la seva fragilitat, evitant el trencament accidental durant la instal·lació o l’ús, que és un dels problemes recurrents de les rajoles tradicionals. I com que és un terra COREtec, és resistent a taques, esgarrapades i rascades.

1 Portada Ceratouch mod

Instal·lar un terra Ceratouch és fàcil i senzill, per la qual cosa pots posar-lo tu mateix sense massa complicació. A més, com que és tan fi i no necessita ciments per a la seva instal·lació, pot col·locar-se directament sobre un terra antic o sobre una superfície lleugerament irregular i en un temps rècord, reduint els costosos temps d’inactivitat per obres en un hotel, per exemple.

Gràcies al seu sistema d’angle de roscat segur, s’autoalinea només pel que la seva instal·lació és realment simple. A més, com tots els terres de COREtec, també és 100% impermeable i les seves costures fines i ajustades contribueixen a donar-li un aspecte natural i hiperrealista a tots els seus dissenys.

Terres ceràmics en formats i dissenys per a tots els gustos

La col·lecció de terres d’interior CERATOUH està disponible en 3 formats diferents:

Aquí tens els 6 dissenys d’aquesta col·lecció CERATOUCH de MIDA A:

4 Medida A mod

Aquí tens els 24 dissenys d’aquesta col·lecció CERATOUCH de MIDA B:

5 Medida B

No s'han trobat resultats

La página solicitada no ha sido encontrada. Le recomendamos que intente utilizar otros términos de búsqueda o haga servir el menú de navegación superior para encontrar la información que está buscando.

Aquí tens els 8 dissenys d’aquesta col·lecció CERATOUCH de MIDA C:

6 Medida C

No s'han trobat resultats

La página solicitada no ha sido encontrada. Le recomendamos que intente utilizar otros términos de búsqueda o haga servir el menú de navegación superior para encontrar la información que está buscando.

Tecnologia avançada CERAGUARD:

CERAguard® és una capa superior protectora de resina tèrmica resistent a taques, esgarrapades i rascades, desenvolupada específicament per a la col·lecció COREtec® Stone.

2 ceraguard
7 Despiece CERATOUCH

FÀCIL D’INSTAL·LAR

DESCOBREIX COM INSTAL·LAR AMB EL SISTEMA CLICK