Terres d’interior vinílics

COREtec és la marca líder en terres de vinil rígid a tota Europa i nº 1 al mercat Americà. Els seus més de 100 acabats produïts amb tecnologia d’alta definició el situen al capdamunt de l’escalafó pel que fa a terres de vinil rígids.

L’empresa americana es presenta al nostre país com el fabricant més important de terres vinílics a Estats Units i amb un impressionant creixement a Europa. Més de 20 anys d’experiència l’avalen al sector. USFloors diposita la seva confiança a VALLSFUSTA per poder fer arribar el millor terra vinílic a la seva llar.

Actualment, disposem de la gamma completa de COREtec, amb més de 100 dissenys en stock permanent disponibles per a les seves necessitats. Col·leccions XL i HD amb dissenys que imiten a la perfecció a la fusta de gran format, els models de la col·lecció WOOD amb un tall més estàndard i la gamma THE NATURALS imitant els trets més naturals de la fusta en diferents i innovadors formats, representen la gamma de fustes.

STONE i MEGASTONE compleixen amb la tasca de realçar tant l’aparença com el tacte de les ceràmiques més espectaculars, aportant un toc de calidesa i unes propietats que aquesta última no posseeix, pel que representa la solució perfecta per als amants de les decoracions en pedra.

100% WATER PROOF

Els productes COREtec són 100% resistents a l’aigua, permetent també la seva instal·lació en zones de la llar com banys i cuines.

MÉS RESISTENT

TERRA D’ALTA RESISTÈNCIA A L’ABRASIÓ

MENYS SOROLLO

REDUEIX EL NIVELL ACÚSTIC DE LA TEVA LLAR

100% waterproof

Coretec està fabricat completament amb materials 100% resistents a l’aigua, pel que pot ser instal·lat també en banys i cuines.

No s'expandeix ni es contrau

Coretec permet fer grans instal·lacions sense juntes de dilatació, a causa del seu baix coeficient de contracció i dilatació.

Alta resistència a l'abrasió

Gràcies a l’alta resistència dels 0.55 mm del nostre overlay, la durabilitat al desgast i al ratllat dels nostres terres és de les més altes del mercat.

Alt rendiment electroestàtic

Els nostres productes estan fabricats amb components que eviten la càrrega d’electricitat estàtica al caminar-hi per sobre i, per tant, les molestes posteriors descàrregues.

Fàcil d'instal·lar

Gràcies al nostre sistema click patentat, les peces dels nostres terres encaixen a la perfecció convertint instal·lació en un joc de nens. 

Ideal per a calefacció i refrigeració radiant

El nostre terra està adaptat a la transmissió del fred i la calor induït per sistemes de calefacció i refrigeració radiant, aerotèrmia i altres sistemes.

Pet Proof

Gràcies a l’alta resistència de la superfície de Coretec, aquest està adaptat a l’ús intensiu dels nostres animals de companyia, sent alhora, càlid i confortable per a ells.

Instal·lació sobre qualsevol superfície

L’elasticitat dels terreCoretec permeten instal·lar-los directament sobre superfícies existents, absorbint possibles desajustos en la planimetria d’aquestes. 

Aclimaticiació no necessària

Donat el perfil hidròfug del nostre material i a la seva gran estabilitat, aquest pot ser instal·lat directament sense necessitat d’aclimatació prèvia.

Redueix el so

Coretec redueix en fins a 20 dB la transmissió del so i en un 45% la propagació d’aquest.

Coretec Herringbone

Com el seu propi nom indica, aquesta col·lecció ens presenta en exclusiva un format en espina de peix, tendència actual en tots els mercats europeus. Tons neutres i naturals sobre dissenys de fustes naturals.

Coretec HD

La col·lecció COREtec High Definition disposa d’una gran varietat de dissenys que imiten a la perfecció la fusta.  Sòls d’alta qualitat que compten amb la superfície sincronitzada amb les aigües de la fusta.

Coretec XL

La col·lecció COREtec XL compta amb diferents dissenys en gran format. Terres d’alta qualitat que imiten el disseny i el tacte de les millors fustes.

Coretec Wood

Com el seu propi nom indica, aquesta col·lecció realça de manera increïble les tonalitats més realistes de diverses espècies de fusta i plasma a la nostra llar l’essència del que és natural i bonic al mateix temps.

Coretec The Naturals

The Naturals ens ofereix colors càlids, amb tons suaus de diverses fustes en diferents acabats que combinen a la perfecció amb decoracions tant eclèctiques com tradicionals. Per a aquells amants de dels tons neutres, perdurables i impertèrrits.

Coretec Stone

Els acabats de la col·lecció Stone de COREtec, imiten a la perfecció les més nobles i demandades ceràmiques del món del paviment. Amb una gran varietat d’acabats, ens ofereixen el millor de la pedra amb qualitats millorades.

Coretec Megastone

Seguint les tendències més actuals en el món de la ceràmica i el terratzo, Megastone ens brinda peces de grans dimensions que faran les delícies dels adoradors degres. 

Coretec Proplus

La col·lecció Proplus neix de la necessitat del mercat per a un producte amb menys gruix, tan sols 5 mm, oferint així la possibilitat de ser instal·lat en una infinitat d’entorns sense gairebé realitzar cap tipus d’obra ni acabat extra.

Cerca el teu distribuïdor COREtec més proper

PET PROOF

UN TERRA PENSAT PER LA TEVA MASCOTA

Qualitat garantida que protegeix i conserva el seu estat com el primer dia

FÀCIL D’INSTAL·LAR

DESCOBREIX COM INSTAL·LAR EL NOSTRE SISTEMA CLICK