Terres Vinílics per a banyS.

100% waterproof i amb garantía de per vida.

 

El terra vinílic és l’únic terra del mercat que realment resisteix 100% l’aigua i la humitat. I entre tots els terres vinílics per a banys, COREtec és la marca líder a Europa i als EUA, garantint un terra que no es deforma, que no es corba ni es deteriora, i que manté sempre el seu aspecte original.

LOGO CORETEC color

Resisteix l’agua i la humitat

Garantia de per vida a la llar

Aspecte i tacte naturals

Més de 180 models

El terra vinílic per a banys que resisteix l’aigua i la humitat.

Amb la seva tecnologia patentada 100% a prova d’aigua, els terres vinílics per a banys COREtec són ideals per a tot tipus d’entorns humits. Estil, durabilitat i confort en una àmplia selecció de més de 180 models en 6 col·leccions diferents. Una gran varietat de dissenys i tendències per personalitzar el teu bany.

Gaudeix de la seva protecció anti-rascades, de la seva resistència a l’aigua, de la seva garantia de per vida, i del seu aspecte idèntic a la fusta, la pedra o la ceràmica, que el fan el complement ideal per a famílies amb nens i mascotes. Crea el terra perfecte per al teu bany amb COREtec: the future of flooring.

Sello SoundCore

Contacta amb nosaltres per a més informació!

Un membre del nostre equip comercial es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.

Descobreix les nostres col·leccions de terres vinílics per a banys COREtec

Els paviments vinílics per a banys de COREtec ofereixen la combinació més àmplia de dissenys, estils, formats i textures del mercat. Tria entre més de 180 models de les nostres 6 col·leccions.

Col·lecció XL-END

Descobreix la col·lecció més premium de terres vinílics d’interior de COREtec. Una col·lecció amb imponents lames de 15 mm de gruix i excepcionalment grans i gruixudes, amb un aspecte exacte al de la fusta autèntica.

Col·lecció Essentials

Descobreix aquesta nova col·lecció The Essentials de terres d’interior de 8 mm de gruix: dissenys atractius, textures increïblement naturals i un toc de classe amb la naturalesa com a principal font d’inspiració.

Col·lecció Megastone

Seguint les tendències més actuals en el món de la ceràmica i el terrazzo, en aquesta col·lecció Megastone trobaràs peces de 8 mm de gruix i grans dimensions que faran les delícies dels amants del gres.

Col·lecció Proplus

La gamma ProPlus ho té tot: menys gruix, només 5 mm, perquè puguis instal·lar-lo a tot tipus d’entorns sense obres ni acabats addicionals. Un terra 100% impermeable, amb encara més resistència a cops i impactes.

Col·lecció The Naturals

Perquè la teva llar expressa qui ets, en aquesta col·lecció The Naturals trobaràs dissenys tan càlids i realistes com casa teva. Descobreix les seves imponents lames de 8 mm i sorprèn-te amb la seva increïble aparença natural.

Col·lecció Ceratouch

Una col·lecció que et sorprendrà perquè uneix el millor de tots dos mons: la força i l’aspecte de la pedra natural de 8 mm de gruix, combinada amb la calidesa, el tacte i els avantatges d’un terra LVT 100% COREtec.

T’ajudem a trobar el teu terra ideal?

Descobreix SELECTfloor: una eina amb la que a través de 4 preguntes, et direm els dissenys que millor encaixen amb els teus gustos i preferències.

Acabats naturals als terres vinílics per a banys.

Descobreix com quedaria un terra de vinil COREtec al teu bany.

Prendre decisions sobre l’acabat dels sòls pot ser tot un desafiament, especialment quan es busca combinar estil i durabilitat. Prova el nostre VISUALfloor! Selecciona el disseny que més t’agradi i apuja una foto del teu bany per veure com queda directament a casa teva!

Suelos vinílicos de interior Colección THE ESSENTIALS 1500+ Modelo Ocala Walnut 54 detalle

Terra vinílic de fusta

Acollidor i rústic, de fàcil manteniment.

Suelos vinílicos de interior colección Megastone Modelo Everest 50 LVTE 1901

Terra vinílic de pedra

Elegant i fresc sense problemes d’instal·lació.

Suelos vinílicos de interior Colección CERATOUCH Modelo Katla 50 CERA 0495B

Terra vinílic de ceràmica

Sofisticat però sense perdre la calidesa.

¡Prueba el VISUALfloor de COREtec!

Busques inspiració?

Així pot quedar el terra del teu bany

100% Waterproof

Els terres COREtec són resistents a l’aigua, permetent també la seva instal·lació en zones del llar com la cuina.

Per què escollir un terra de vinil COREtec pel teu bany?

Varietat, resistència i calidesa als teus peus

Kantara 50 LVREXL 2515 detalle

Per la seva gran varietat de dissenys, colors i formats.

Els terres de vinil de COREtec ofereixen una àmplia gamma d’opcions per personalitzar el teu bany segons els teus gustos i el teu estil. Des de dissenys moderns i minimalistes fins a opcions més clàssiques i càlides, trobaràs la combinació perfecta que s’adapti a l’estètica del teu espai. Fustes, pedres o ceràmiques, en tot tipus de formats i colors perquè puguis crear un ambient únic i acollidor que reflecteixi la teva personalitat.

Suelos vinílicos de interior Colección CERATOUCH Modelo Ustica 50 CERA 0293B ambiente

Perquè és fàcil de netejar i mantenir.

La durabilitat dels terres vinílics COREtec és insuperable. La seva resistència a cops, ratllades i a l’aigua, avalada per la seva garantia de per vida, assegura un paviment que perdura al llarg del temps, fins i tot en un entorn tan difícil, humit i amb constants canvis de temperatura com el del bany. A més, la seva superfície és fàcil de netejar i no necessita manteniment, per la qual cosa el teu bany sempre estarà impecable, sense esforç addicional.

Suelos vinílicos de interior Colección THE ESSENTIALS 1200+ Modelo Enchanted Oak 51 ambiente_2

Per la seva comoditat i calidesa en el caminar.

Els terres vinílics de COREtec no només són visualment atractius, sinó que també ofereixen una experiència tàctil excepcional. La seva textura suau i agradable proporciona una sensació de confort inigualable al caminar descalç. La seva capa de suro antilliscant i la seva capa de confort, proporcionen una petjada suau, càlida i silenciosa. Un extra de comoditat a la teva experiència al bany.

Beneficis d’un terra de vinil COREtec.

Més de 100.000 clients a Espanya ja gaudeixen dels múltiples beneficis d’un terra COREtec.

Resistente al agua

100% Waterproof

COREtec està fabricat completament amb materials 100% resistents a l’aigua, de manera que també pot ser instal·lat en banys i cuines.

El suelo vinílico no se expande

No expandeix ni contrau

Permet fer grans instal·lacions sense juntes de dilatació, gràcies al seu baix coeficient de contracció i dilatació.

Alta resistencia

Alta resistencia al desgast

Gràcies a l’alta resistència dels 0.55 mm del nostre recobriment superior, la durabilitat a l’ús i al ratllat dels nostres terres és de les més altes del mercat.

Suelo vinílico no electrostático

Alt rendiment electroestàtic

Els nostres productes estan fabricats amb components que eviten la càrrega d’electricitat estàtica en transitar sobre ells i les molèsties posteriors descàrregues que provoquen altres tipus de terres.

Suelo radiante icono

Fàcil d'instal·lar

Amb el nostre sistema de click patentat, les peces dels nostres terres encaixen a la perfecció, convertint la instal·lació en un joc de nens.

Suelo radiante coretec

Ideal per a calefacció i terra radiant

El nostre terra està adaptat a la transmissió del fred i el calor induït per sistemes de calefacció i refrigeració radiant, aerotèrmia i altres sistemes.

Suelo a prueba de mascotas

Pet Proof

La alta resistència de la superfície del terra s’adapta a l’ús intensiu de tots els animals de companyia, sent alhora càlid i confortable per a ells.

instalacion superficie icon

Instal·lació sobre qualsevol superfície

L’elasticitat dels terres COREtec permet instal·lar-los directament sobre superfícies existents, absorbint possibles desajustos a la planimetria.

Suelo de aclimatación no necesaria

No necessita aclimatació

Gràcies al perfil hidròfug del nostre material i a la seva gran estabilitat, pot instal·lar-se directament en obra sense necessitat d’aclimatació prèvia.

Suelo vinílico a prueba de ruidos

Redueix el so

Tecnologia SoundCore per reduir en fins a 20 dB la transmissió del soroll i en un 45% la seva propagació

COREtec, líder en fabricació de terres vinílics per a banys.

La marca líder a USA i Europa.

 

Nº1 a USA i Europa

Garantia de per vida a la llar

Aspecte i tacte natural

CORETEC THE ORIGINAL

COREtec és la marca nº1 als EUA i a Europa de terres vinílics LVT (Luxury Vinyl Tiles). Ofereix més de 180 dissenys que des de Vallsfusta posem a la teva disposició i que segur que et captivaran pel seu realisme i autenticitat.

COREtec és una marca original, innovadora, entusiasta de l’estil i el disseny, i tots els seus terres estan fabricats amb tecnologia patentada per oferir solucions que s’adaptin al teu projecte. A més, ofereix una garantia de per vida a casa i fins a 10 anys en usos comercials.

Les seves col·leccions reprodueixen a la perfecció fustes i ceràmiques tradicionals en tot tipus de formats, mesures i acabats i imiten l’aparença de pedres, marbres i ceràmiques de manera espectacular, però amb la suavitat i calidesa al tacte del millor terra vinílic d’interior del mercat.

Característiques del terra de vinil COREtec.

Características del Suelo Vinílico COREtec

Els paviments vinílics COREtec es caracteritzen per estar formats per diferents capes que aporten protecció, aïllament i confort.

1. Tres Capes de Protecció

La part superior ofereix una protecció ultraradada gràcies a les seves capes de vernís AkzoNobel i a la seva capa d’ús de alt rendiment de 0,55 mm de gruix capaç de resistir-ho tot: aigua, nens, mascotes i tota mena de cops i taques.

2. Capa de Disseny

Just a sota de les capes de protecció hi trobem la capa de disseny que imita a la perfecció la fusta, la ceràmica o la pedra natural. Un disseny tan perfecte que és pràcticament indistingible del material autèntic.

3. Capa de Confort

A continuació, la capa de confort. Una capa especial d’amortiment per donar la màxima calidesa i comoditat a la passada, dissenyada per absorbir i distribuir la pressió de manera uniforme, per una experiència al caminar descalç excepcionalment còmoda i plaent.

4. Nucli COREtec

El secret i la major fortalesa de COREtec. Una capa que proporciona una estabilitat dimensional excepcional, 100% impermeable, per instal·lar-lo a cuines, banys i soterranis on la humitat és habitual. Un nucli únic i patentat, amb una fórmula tan secreta com la de la Coca-Cola, que el converteix en el millor terra vinílic del mercat.

5. Capa d’aïllament

I finalment, la base de suro. Un aïllant del soroll 100% natural, sostenible, càlid, que permet una instal·lació fàcil i sense obra sobre superfícies dures existents corregint les possibles imperfeccions que pugui tenir el terra.

FÁCIL D’INSTAL·LAR

Gràcies al sistema “Click and Lock”, la instal·lació és ràpida i senzilla.

Instal·lació amb click.

La instal·lació d’un terra vinílic COREtec és neta i senzilla gràcies al seu innovador sistema Click&Lock. Al vídeo, pots veure com s’instal·la fàcilment (DIY, Do It Yourself), sense necessitat de preparar ni aclimatar el terra prèviament. Un sistema patentat Click&Lock que permet instal·lar el terra vinílic fins a 400 m2 sense juntes de dilatació. Garantint una instal·lació sempre ràpida i neta.

Sobre qualsevol superfície.

La capa de suro natural incorporada a tots els terres vinílics COREtec permet la seva instal·lació directament sobre superfícies existents, absorbint possibles desajustos en la planimetria del terra, per estalviar-te les molèsties, el temps, el cost i l’obra/sorra de haver de treure el terra preexistent, aclimatar-lo i preparar-lo amb una estora.

A Vallsfusta som distribuïdor exclusiu a Espanya dels terres vinílics de COREtec.

Tenim una xarxa de distribuïdors arreu del territori nacional on podràs veure, tocar i comprar el model de terra que més t’agradi.

Preguntes freqüents sobre paviments vinílics per a banys.

Escollir el terra de vinil adequat per un bany és una decisió important. Per això en aquesta secció, trobaràs respostes a les preguntes que els nostres clients ens fan habitualment sobre els terres de vinil i més concretament sobre els LVT (Luxury Vinyl Tiles). Des de com instal·lar-los correctament fins a com mantenir-los en perfecte estat, o si un paviment vinílic és la millor opció per un bany, volem ajudar-te a prendre la millor decisió

Quins són els avantatges de triar paviments vinílics per al meu bany?

Optar pels terres vinílics per al teu bany ofereix una àmplia gamma d’avantatges. Des de la seva excepcional durabilitat i capacitat per resistir ratllades i taques, fins al seu senzill manteniment i procés d’instal·lació, aquests terres ofereixen una varietat de dissenys i estils que s’adapten a qualsevol gust.

A més, la seva capacitat per instal·lar-se en zones humides, el seu aïllament acústic i la comoditat i calidesa que proporcionen al caminar descalç són aspectes addicionals que els fan una elecció encertada.

I en el cas de COREtec, s’afegeix la garantia de per vida per oferir una major tranquil·litat.

Els terres vinílics són adequats per a zones humides com els banys?

Sí, els terres vinílics són adequats per a zones humides com els banys. Gràcies a la seva resistència a l’aigua i a la humitat, són una opció ideal per a aquestes àrees de la casa, oferint durabilitat i facilitat de neteja en entorns amb alta exposició a la humitat.

Què és millor per a un bany, un terra laminat o un de vinílic?

Fent una comparativa en profunditat, les prestacions dels sòls vinílics superen clarament als laminats per les seves característiques específiques, que inclouen:

Els sòls vinílics no es contrauen ni s’expandeixen per la qual cosa es poden instal·lar en àrees més extenses sense necessitat de juntes de dilatació (fins a 400 metres quadrats).

En resum, els sòls vinílics ofereixen una combinació incomparable de durabilitat, versatilitat i comoditat, la qual cosa els converteix en una opció superior, especialment en àrees humides i en llars amb mascotes i nens

  • Els vinílics són 100% impermeables, la qual cosa els fa ideals per instal·lar-los en banys i altres àrees humides com la cuina.
  • Tot i que es comercialitzen sòls laminats amb una capa superior “Waterresist”, els laminats no són “Waterproof” i no ofereixen la mateixa resistència a l’aigua que un terra vinílic en totes les seves capes.
  • Encara que tots dos tipus de terres presenten una gran resistència a rascades i cops, els vinílics proporcionen una excepcional sensació càlida i còmoda al caminar, i són super silenciosos, a diferència dels laminats que estan fets principalment de fibres de fusta comprimides i resines (HDF) i per tant són més durs, freds i cruixen al caminar.
  • Els terres vinílics no es contrauen ni s’expandeixen per la qual cosa es poden instal·lar en àrees més extenses sense necessitat de juntes de dilatació (fins a 400 metres quadrats).
    En resumen, los suelos vinílicos ofrecen una incomparable combinación de durabilidad, versatilidad y comodidad, lo que los convierte en una opción superior, especialmente en áreas húmedas y en hogares con mascotas y niños.
Com puc posar un terra vinílic al meu bany?

La instal·lació d’un sòl COREtec amb el seu sistema patentat Click&Lock és molt senzilla. Els terres COREtec estan dissenyats per oferir una instal·lació fàcil sense necessitat d’un professional, amb el consequent estalvi de temps i diners. Fes una ullada al nostre vídeo de demostració i consulta les instruccions detallades per a cada col·lecció. Veuràs que és molt fàcil!

Quin tipus de manteniment i neteja requereixen els sòls vinílics per a banys?

Els terres vinílics en un bany gairebé no necessiten manteniment. Es recomana netejar-los regularment amb un drap humit i un detergent suau. Evita utilitzar productes abrasius o químics forts. També és important assecar qualsevol vessament d’aigua ràpidament per prevenir danys.

És possible instal·lar terres vinílics sobre superfícies existents al bany?

Sí, els terres vinílics per a banys de COREtec incorporen una darrera capa de suro aïllant a la seva composició. Aquesta capa és 100% natural i, a més de proporcionar calidesa a l’ambient, permet una instal·lació fàcil i sense necessitat d’obra sobre superfícies dures existents, al mateix temps que corregeix possibles imperfeccions que pugui tenir el terra. Això fa que els terres vinílics COREtec siguin una excel·lent elecció per renovar el paviment d’un bany sense complicacions

Els terres vinílics són adequats per a la calefacció per terra radiant en un bany?

Sí, els terres vinílics de COREtec són perfectament compatibles amb la calefacció per terra radiant en un bany. El seu disseny prim i la capacitat de conducció del calor els fan especialment eficaços amb aquest sistema de calefacció, oferint una superfície agradablement càlida i confortable durant l’hivern.

Els sòls vinílics afecten l'acústica del bany?

Sí, els terres vinílics COREtec són el número 1 en aïllament acústic al bany, ja que redueixen la reverberació del so. La seva Tecnologia SoundCore disminueix fins a 20 dB la transmissió del soroll i en un 45% la seva propagació. La seva capa de suro, la seva capa de confort i el seu nucli patentat estan especialment dissenyats per absorbir el soroll, creant així un ambient més tranquil i confortable en comparació amb altres tipus de superfícies més dures com les rajoles, les ceràmiques o els terres laminats.

On puc comprar el meu terra vinílic per al bany?

A Vallsfusta som distribuïdor exclusiu a Espanya dels terres de vinil per a cuines COREtec, i disposem d’una xarxa de distribuïdors a tot el territori nacional on podràs veure, tocar i comprar el model de terra que més t’agradi.

Posa’t en contacte amb nosaltres.

Tens més dubtes? No et preocupis. El nostre equip d’atenció al client està aquí per resoldre qualsevol pregunta sobre els nostres terres de vinil. Fes clic al botó i posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix. Et respondrem el més aviat possible.

Terres vinílics per ambients amb estil

Escull el terra que millor s’adapti a cada espai.

Amb una àmplia gamma de dissenys, colors, estils i textures, els terres vinílics de COREtec transformaran els teus espais en llocs de somni. Ultrarresistents a l’ús, fàcils de netejar i amb una instal·lació senzilla i sense obres, són el complement ideal per a llars actives com la teva. A més, COREtec està fabricat completament amb materials 100% resistents a l’aigua, de manera que també els pots instal·lar a la cuina.

Fés de casa teva un lloc acollidor, elegant i amb estil amb els nostres paviments vinílics!

Necessites ajuda?

Segells de qualitat COREtec

Troba el teu distribuïdor COREtec més proper