Motllures de pi marítim

Experts en fusta

A VALLSFUSTA, fabriquem des de fa més de 50 anys tot tipus de motllures de fusta massissa per a diferents usos en portes, finestres o tapajunts, entre d’altres.

Totes les nostres motllures estan fabricades amb pi marítim, de la varietat Pinus Pinaster; net, sense nusos, el qual prové de la massa forestal de la regió de les Landas, situada a l’oest de França, tocant a l’Oceà Atlàntic. Aquesta regió, amb més de 1.000.000 d’hectàrees de bosc dedicat a la silvicultura, és el més gran de l’Europa occidental, sent explotat de forma excel·lent per les empreses de la regió, les quals realitzen un exhaustiu treball de tala i replantació . A dia d’avui, el bosc de les Landas és una icona mundial d’explotació de la fusta sostenible.

Motllures

Motllures fabricades en fusta de Pi marítim sense nusos de la regió de Les Landes, actualment una de les fustes més estables per a la producció de motllures per a portes, finestres, sòcols…

Varetes

Varetes rodones de diferents diàmetres per a diverses aplicacions fabricades en fusta neta, sense nusos, gran estabilitat.

Galzes

Galzes massissos per a portes, fabricats en fusta de Pi de format tradicional.

Tapetes

Fabriquem tapetes de 9 mm de gruix en diversos amples, amb cantells rectes i arrodonits per a diferents tipus de decoració d’acord amb les portes de la nostra llar o oficina.

Passamans

Passamans per a baranes en fusta de pi de la més alta qualitat perquè puguin ser adaptats a diferents perfils.

MÉS DE 50 ANYS

FABRICANT

FUSTA