Tarimes d’exterior

FUSTA, BAMBOO I WPC

A VALLSFUSTA fabriquem tarimes d’exterior en fusta massissa de la més alta qualitat. Amb una acurada selecció de les espècies que treballem, ens esforcem en aconseguir l’acabat final que el producte es mereix. Motllurem, perfilem, polim els detalls al màxim i lliurem el producte acabat com si d’un moble es tractés.

Fabriquem tarimes d’exterior amb diverses espècies de fusta, però només treballem amb aquelles que sabem què donaran un resultat òptim a cada instal·lació. Hi ha infinitat d’espècies de fusta, però no totes són apropiades per a tots els climes. A VALLSFUSTA tenim això molt clar, i els nostres més de 50 anys d’experiència ens avalen en aquest sentit.

Tarimes d’exterior
de fusta

Fabriquem gran varietat de tarimes de fusta. Disposem de diferents models en diferents espècies: Ipé, Cumaru, Teka, Flandes cuperitzat…

Tarima
Bamboo X-treme

MOSO X-treme és un dels materials més sòlids i resistents del mercat. Compost per fibres de bambú premsades en alta densitat. Producte totalment ecològic, ara amb 25 anys de garantia.

Tarima
Bamboo ocult

Tarima exterior de bamboo que incorpora un nou sistema de subjecció ocult, dissenyat i fabricat per VALLSFUSTA. Aplicable a la tarima de bamboo X-treme. Evita l’acumulació de brutícia i altres elements entre les juntes de la tarima.

Tarimes
de WPC

Descobreix les nostres col·leccions en tarimes sintètiques o de compòsit de la marca Ondeck. Material resistent, fàcil d’instal·lar i que no requereix manteniment.

MÉS DE 50 ANYS

FABRICANT

FUSTA