VALLSFUSTA, WE ARE WOOD

50 ANYS ACOSTANT EL BOSC A LA TEVA LLAR

Empresa Vallsfusta

VALLSFUSTA es com es coneix al mercat als productes de l’empresa INVAPAL, SA, ubicada al municipi de Valls (Tarragona). Som fabricants de perfils de fusta massissa, tant d’interior com d’exterior, orientats a el món de la decoració, l’interiorisme, l’exteriorisme i el bricolatge.

50 anys d’experiència: La garantia del millor servei, un tracte professional i la capacitat d’adaptació que tu necessites.

Des que vam iniciar la nostra activitat en el mon de la fusta el 1969 hem anat adaptant els nostres productes i serveis, per donar resposta a les teves necessitats i a el cada vegada més canviant mercat.

Responsables amb el medi

Responsables amb el medi

Treballem pel respecte a les fonts de les nostres matèries primeres, complint sempre les normatives mediambientals de gestió de boscos sostenibles, per portar la fusta fins a la teva llar de la manera més eficient possible, per al planeta i per a nosaltres mateixos.

Experts fabricants

Experts fabricants

La nostra gran versatilitat ens permet produir una gamma d’articles sense igual, podent donar servei de subministrament de gran part de la cartera de productes que els nostres clients requereixen.

Ampli estoc permanent

Ampli estoc permanent

Més de 1.000 articles amb servei immediat, ens converteixen en un referent per al professional dedicat a la distribució i consum de productes elaborats amb fusta.

TARIMES D'EXTERIOR

FABRICACIÓ DE TARIMES A FUSTA MASSISA D’ALTA QUALITAT

Disposem de diferents models de tarima en diferents espècies com Ipe, Cumaru, Teka o Pi Cuperitzat. Motllurem, perfilem, polim els detalls al màxim i lliurem el producte acabat com si d’un moble es tractés. Resultat òptim per a la instal·lació de la seva tarima.

MOTLLURES

FABRICACIÓ DE MOTLLURES EN FUSTA MASSISA

A VALLSFUSTA fabriquem una gran varietat de motllures, tapetes, galces, varetes rodones i passamans.

LLISTONS

FABRICACIÓ DE LLISTONS EN FUSTA D’AVET O PI FLANDES

Fabriquem llistons en diferents espècies de fusta, cadascun d’ells dissenyat amb una finalitat. Suport, decoració, estructures i mobiliari entre d’altres.

REVESTIMENT DE PARETS I SOSTRES DECORFUSTA

FABRICACIÓ DE REVESTIMENTS AMB FUSTA DE AVET O FLANDES

Fabricació de revestiments decoratius que apropen el bosc a la teva llar. Fabriquem els nostres revestiments amb fusta seleccionada específicament per al seu ús. De color blanquinós, amb nus molt petit i sa, la fusta utilitzada per a la fabricació dels nostres revestiments prové de les puntes dels arbres, on el nus és mes petit i sa.

ASESSORAMENT VALLSFUSTA

Contacta amb nosaltres i respondrem els teus dubtes, el nostre equip t'atendrà i assessorarà per ajudar-te a escollir el producte que més s'ajusti a les teves necessitats.

Escriu-nos ara i et respondrem de manera instantània amb el nostre servei de WhatsApp.