TARIMES >> TARIMES D'EXTERIOR >> Tarimes de Composite (WPC)

TERRA DE COMPOSITE EXTERIOR (WPC)

TARIMA D’XTERIOR

ON-DECK, A SOLID BASE

ON-DECK representa disseny i simplicitat en un mateix entorn. Tarimes de composite amb dissenys avantguardistes i amb una solidesa en el seu nucli avalada per anys d’experiència en el sector del paviment exterior. ON-DECK representa solucions en tarimes tecnològiques WPC d’alta qualitat.

Tu tria el disseny que millor s’adapti al teu projecte, nosaltres ens encarregarem que no t’hagis de preocupar per res durant molts anys.

CONFIGURA EL TEU TERRA EXTERIOR

¿Quin acabat prefereixes?

DESCOBREIX LES NOSTRES TARIMES SINTÈTIQUES D’EXTERIOR

WPC Encapsulat Alveolar

Wpc
Encapsulat

Descobreix la nostra col·lecció Real de WPC Encapsulat, amb dissenys que imiten els traços, vetes i tonalitats de la fusta de manera realista. Converteix el teu espai en un lloc únic i elegant amb la tarima d’ON-DECK.

WPC
GRAVEL

Gravel és la nova col·lecció de Ondeck. Un look innovador que aportarà al teu terra exterior un aspecte robust, marcat pel temps, però amb tocs de senzillesa i neutralitat que el fan atemporal i actual al mateix temps

SENSE MANTENIMENT

NO REQUEREIX VERNÍS O OLI

ASPECTE NATURAL

ACABATS EN ALTA DEFINICIÓ

No es taca, FÀCIL neteja

La nostra tarima de Composite incorpora una capa exterior polimèrica no porosa que envolta tota la peça i la protegeix de possibles ratllades i taques. Es recomana la seva neteja amb un drap humit o motxo recuperant així la seva brillantor natural.

FÀCIL D'INSTAL·LAR

Tarima fàcil d’instal·lar, no requereix cap eina especial. Es col·loca cargolada sobre llistons amb un sistema de subjecció de clip ocult. Disposem d’accessoris com tapetes i remats que complementen la seva instal·lació.

Sense manteniment

No requereix cap tipus de manteniment especial. Amb la tarima ON-DECK, podem oblidar-nos dels polits, envernissats u olis que requereixen altres tarimes més tradicionals.

ALTAMENT RESISTENT

La tarima ON-DECK és altament resistent a l’impacte, la flexió i la dilatació. Disposa d’un procés de deteriorament i envelliment considerablement menor que una tarima de fusta, el que ens garanteix la seva llarga durada i estabilitat.

Instal·lació reversible

Les tarimes ON-DECK permeten la possibilitat de realitzar una instal·lació personalitzada, ja que compten amb dos dissenys diferents, un per cadascuna de les seves cares.

Aspecte natural amb acabats HD

Disseny actual, amb un aspecte natural que representa a la perfecció el detall de les fustes més nobles. Àmplia varietat de colors a escollir.

Alta resistència al lliscament

La tarima ON-DECK és un producte altament antilliscant, compleix amb la normativa de lliscament (Classe 3), del codi tècnic d’edificació (CTE). El que li permet ser instal·lada al costat de piscines i zones d’aigües.

Respectuós amb el medi ambient

Producte 100% reciclat. Fabricat mitjançant fibres de fusta reciclada, polímers i additius, el que el converteix en un producte 100% reciclable.

ALTAMENT RESISTENT

LLARGA DURABILITAT GARANTIDA