WPC Encapsulat Real

Tarima exterior

TIPUS: TARIMA EXTERIOR
ESPÈCIE: WPC COL·LECCIÓ REAL

La nostra col·lecció Real es caracteritza pels seus dissenys realistes que imiten perfectament els traços, vetes i tonalitats de la fusta natural. Amb 6 dissenys únics i diferents textures, se’ns farà difícil triar el que més ens agradi.

)

CLASSIFICACIÓ

PER ACABATS

IPE VINTAGE

GREY VINTAGE

IPE HD

SECCIÓ LLARG REF.
143 x 23 2,20 mts. WPC1ELUN22143
SECCIÓ LLARG REF.
143 x 23 2,20 mts. WPC1TVGUN2214
SECCIÓ LLARG REF.
143 x 23 2,20 mts. WPC1TITHD2214

TEKA HD

CARBON BLACK

POLAR WHITE

SECCIÓ LLARG REF.
143 x 23 2,20 mts. WPC1TEKHO2214
SECCIÓ LLARG REF.
143 x 23 2,20 mts. WPC1TVBUN2214
SECCIÓ LLARG REF.
143 x 23 2,20 mts. WPC1TGWUN2214

TWIN

Dos dissenys, dues possibilitats. Gira la lama i escull el color que més s’adapti a les teves necessitats.

SENSE MANTENIMENT

NO REQUEREIX VERNÍS O OLI

NO ES TACA

FÀCIL DE NETEJAR

Altament Resistent

La tarima ON-DECK és altament resistent a l’impacte, la flexió i la dilatació. Disposa d’un procés de deteriorament i envelliment considerablement menor que una tarima de fusta, el que ens garanteix la seva llarga durada i estabilitat.

NO ES TACA, NETEJA FÀCIL

La tarima de Composite incorpora una capa externa polimèrica no porosa que envolta tota la taula i la protegeix de possibles ratllades o taques. Es recomana la seva neteja amb un drap humit o pal de fregar i així poder recuperar el seu estat natural.

Alta Resistència al lliscament

La tarima ON-DECK és un producte altament antilliscant, compleix amb la normativa de lliscament (Classe 3), de el codi tècnic d’edificació (CTE). El que li permet ser instal·lada al costat de piscines i zones d’aigües.

ASPECTE NATURAL

Disseny actual, amb un aspecte natural que representa a la perfecció el detall de les fustes més nobles. Àmplia varietat de colors a escollir.

Instal·lació Reversible

Les tarimes ON-DECK permeten la possibilitat de realitzar una instal·lació personalitzada, ja que compta amb dos dissenys diferents en cadascuna de les seves cares.

FÀCIL D'INSTAL·LAR

Tarima fàcil d’instal·lar, no requereix cap eina especial. Es col·loca cargolada sobre llistons amb un sistema de fixació mitjançant clip. Disposem d’accessoris com tapetes i cantoneres que complementen la seva instal·lació.

sense manteniment

No requereix cap tipus de manteniment especial. Amb la tarima ON-DECK, podem oblidar-nos dels escatats, envernissats o olis que requereixen altres tarimes més tradicionals.

RESPECTUÓS AMB EL MEDI AMBIENT

Producte 100% reciclat. Fabricat mitjançant fibres de fusta reciclada, polímers i additius, el que el converteix en un producte 100% reciclable.

ASPECTE NATURAL

DISSENYS EN ALTA DEFINICIÓ

FÀCIL D'INSTAL·LAR

FIXACIÓ PER MITJÀ DE CLIP

L’instal·lació de les tarimes composite ONDECK es realitza mitjançant un sistema personalitzat de clips i cargols creats específicament per la nostra marca per aconseguir una col·locació àgil, ràpida i eficaç.

Tots els nostres sistemes de fixació, clips i cargols han estat dissenyats pel nostre departament de R + D, utilitzant sempre acer inoxidable recobert mitjançant un procés de cataforesis, d’una pintura especial, la qual li afegeix un plus de resistència davant la corrosió.

De la mateixa manera, el nostre cargol especial cònic de fixació Torx, afavoreix la tracció d’aquest amb més punts de pressió i redueix la possibilitat d’inutilitzar el cap del mateix, sent possible el descargolament d’aquest en el cas de ser necessari, per exemple al realitzar reparacions. Apostem pel cargol en posició centrada perquè la tarima descansi i s’assenti totalment plana sobre la superfície.

Descarrega les instruccions de muntatge

ACCESORIS

RECOMANATS

Rastrel WPC

Clip Inici

Clip + Cargol

Static Control

.

PRODUCTES

RELACIONATS

WPC Alveolar

Bamboo X-treme NV

Ipe Brasil

Cumaru marró