Tarimes de fusta natural per a exterior

Tarimes de fusta natural de qualitat

A VALLSFUSTA som especialistes en tarimes de fusta per a exterior des de fa més de 50 anys. Fabriquem terres d’exterior de fusta massissa i la més alta qualitat amb una cuidada selecció de les espècies amb les quals treballem i posant tota la nostra experiència a aconseguir l’acabat final que una tarima d’exterior de fusta es mereix.

LOGO CIRCULAR Vallsfusta

100%
reciclable

+50 anys d’experiència

Durabilitat i resistència

Fusta
natural

Passió per la qualitat i el detall a cada tarima

Cada peça de les nostres tarimes explica una història d’esforç i dedicació, reflectint la nostra passió pel treball ben fet i el nostre compromís amb la qualitat per cada detall. Motllurem, perfilem, polim els detalls al màxim i lliurem el producte acabat com si fos un moble.

Les nostres tarimes de fusta per a exterior, estan dissenyades per a resistir el pas del temps i per a embellir qualsevol entorn. Des d’acollidors patis fins a elegants terrasses, les nostres tarimes són l’elecció perfecta dels qui busquen combinar durabilitat, estil i respecte pel medi ambient.

Contacta’ns per a més informació sobre les tarimes de fusta exterior.

Completa aquest formulari i un membre del nostre equip es posarà en contacte amb tu en breu.

Descobreix les nostres espècies de tarimes d’exterior Vallsfusta

La nostra selecció de fustes inclou tres tipus de fusta natural: l’exòtic Ipe del Brasil, el resistent Bambú de la Xina i el durador Pi Cuperitzat Europeu. Cadascuna d’aquestes fustes presenta característiques úniques que s’adapten a diferents preferències estètiques i requisits de rendiment.

Des de l’elegant tonalitat i la resistència excepcional de l’Ipe, passant pel Bambú com l’alternativa més sostenible i de futur a les fustes dures tropicals, i fins a arribar a la fiabilitat provada i la bellesa natural del Pi Cuperitzat. Totes les nostres tarimes d’exterior de fusta estan dissenyades per a brindar-te una solució duradora i atractiva per als teus projectes a l’aire lliure.

Tarimes d’IPE

Una fusta molt robusta i que destaca per la seva estètica i la seva bellesa excepcional. Actualment s’utilitza per a tota mena de projectes especialment per a la fabricació de tarimes d’exterior.

Tarimes de Pi Cuperitzat

Una varietat de pi que ha estat sotmesa a un procés d’autoclau, millorant així la seva resistència a l’aigua, als insectes i a la descomposició.

Tarimes de Bambú MOSO

La solució més ecològica i resistent que existeix actualment en tarimes d’exterior. El bambú és la planta amb el creixement més ràpid del món, (fins a un metre al dia!), per la qual cosa pot collir-se evitant sempre la desforestació, i amb petjada de CO2 neutra.

Els secrets de les nostres tarimes de fusta per a exterior

Icono larga vida útil de tarimas
Icono madera natural
Icono bajo impacto ambiental

Durabilitat i resistència

Sens dubte dos dels atributs més importants quan es tracta de triar una bona tarima d’exterior. Les nostres tarimes de fusta natural estan dissenyades per a resistir els elements i perdurar en el temps sense comprometre la seva bellesa. Gràcies a la nostra meticulosa selecció de materials i processos de fabricació, garantim que cada taula sigui capaç de suportar l’exposició al sol, a la pluja, a la humitat i als canvis de temperatura, mantenint la seva integritat estructural i el seu atractiu estètic durant molts anys.

Estètica i calidesa

Res supera la calidesa i l’encant d’una tarima de fusta natural en un espai exterior. A VALLSFUSTA, ens apassiona capturar l’essència de la naturalesa i portar-la a la teva llar, transformant els exteriors en espais acollidors i elegants on cada tarima explica la seva pròpia història, afegint caràcter i estil únic al teu entorn a l’aire lliure. Ja sigui gaudint d’una tarda tranquil·la o celebrant amb amics i familiars, les nostres tarimes creen l’escenari perfecte per a fer de cada moment una experiència inoblidable.

Sostenibilitat

A Vallsfusta, creiem a construir un futur més sostenible, i això es reflecteix en cadascuna de les nostres tarimes de fusta natural. Treballem únicament amb fusta procedent de fonts certificades o d’àrees governamentalment supervisades, garantint que els boscos es gestionen de manera responsable. En triar les nostres tarimes, no sols estàs invertint en la bellesa i la qualitat, sinó també en la preservació del medi ambient per a les generacions futures. Amb Vallsfusta, pots tenir la tranquil·litat de saber que estàs fent una elecció conscient i sostenible per a la teva llar i el planeta.

Experiència i qualitat

Existeixen nombroses espècies de fusta, però no totes són adequades per al nostre clima. Després de més de 50 anys fabricant tarimes de fusta exterior, actualment ens centrem només en aquelles que garanteixen un òptim rendiment. I l’Ipe, el Pi i el Bambú, són les espècies que hem seleccionat per la seva durabilitat i resistència a les condicions climàtiques adverses.

100% reciclables

En el nostre compromís per un futur més verd, totes les nostres fustes són 100% reciclables. Cada peça explica una història de responsabilitat ambiental i compromís amb la conservació del planeta. Amb materials de la més alta qualitat i processos de fabricació innovadors, garantim que les nostres fustes mantinguin la seva integritat estructural i la seva bellesa natural durant anys, sense comprometre el medi ambient. Tria les nostres fustes reciclables i embelleix la teva llar amb confiança, sabent que estàs fent una elecció conscient i sostenible per a tu i per a les futures generacions.

Alta estabilitat

Les nostres fustes mantenen la seva integritat estructural fins i tot en les condicions més adverses, proporcionant una base sòlida i duradora per als teus projectes de decoració. Amb una combinació perfecta de qualitat i fiabilitat, les nostres fustes et donen la tranquil·litat de saber que estàs invertint en un producte de primera categoria que perdurarà en el temps.

Icono sin incidencias
Icono 100 reciclable
Icono alta estabilidad
Icono resistente insectos
Icono facil trabajar
sello garantia

Resistent a insectes i fongs

Seleccionem acuradament fustes que ofereixen una resistència excepcional a fongs i insectes. Els nostres materials estan tractats per a garantir una durabilitat òptima, fins i tot en entorns desafiadors. Amb aquesta protecció integrada, pots estar segur que els teus projectes de decoració resistiran el pas del temps i els elements externs sense comprometre la seva bellesa ni la seva integritat estructural.

Fàcil de treballar

En el nostre compromís per brindar-te la millor experiència, treballem amb fustes que són fàcils de treballar. Ja sigui que estiguis creant mobles, revestiments o qualsevol altre projecte de decoració, les nostres fustes t’ofereixen una manipulació senzilla i precisa. Amb una textura suau i una estructura homogènia, les nostres fustes permeten talls nets i un acabat impecable. Simplifica els teus processos de treball i deslliga la teva creativitat amb la versatilitat de les nostres fustes.

Garantia

Totes les nostres fustes estan recolzades per una garantia de durabilitat segons el tipus d’espècie. Aquesta garantia és un testimoniatge de la nostra confiança en l’excel·lència dels nostres productes i en la seva capacitat per a resistir el pas del temps. Amb nosaltres, pots tenir la seguretat que estàs invertint en un material que perdurarà durant molts anys, embellint els teus espais i brindant-te la tranquil·litat que mereixes.

Vallsfusta, compromesos amb la sostenibilitat de les nostres tarimes de fusta natural

Responsabilitat mediambiental

+50 anys d’experiència

Experts fabricants de fusta

LOGO CIRCULAR Vallsfusta

A Vallsfusta ens esforcem contínuament per buscar noves formes cada vegada més innovadores de proporcionar productes i solucions que reflecteixin el nostre compromís amb la sostenibilitat i la proximitat als nostres clients.

Treballem exclusivament amb proveïdors que gestionen boscos de manera responsable i tenen pràctiques de producció ecològiques i sostenibles, minimitzant així al màxim la nostra petjada de carboni.

Ens prenem molt de debò la procedència de la nostra matèria primera, i és per això que ens assegurem que cada tarima tingui una història ètica i transparent darrere.

PEFC-FSC Vallsfusta

PI AUTOCLAU

La nostra fusta de Pi Autoclau compta amb certificacions FSC y PEFC, que garanteixen la procedència responsable i sostenible dels nostres productes. La certificació FSC (Forest Stewardship Council) assegura que la fusta prové de boscos gestionats de manera ambientalment responsable, socialment beneficiosa i econòmicament viable, promovent la conservació de la biodiversitat i els drets de les comunitats locals. I la certificació PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) també certifica la gestió forestal sostenible, però a travñes d0un enfocament més descentralitzat que s’adapta a les condicions específiques de cada país o regió, garantint la traçabilitat i el control responsable dels recursos forestals.

Logo EUTR IPE Vallsfusta

IPE BRASIL

La fusta d’IPE amb la que treballem compleix amb la normativa EUTR (European Union Timber Regulation). Aquesta normativa és un testimoniatge del nostre compromís amb la lluita contra la tala il·legal i la importació de fusta de fonts no ètiques. D’aquesta manera ens assegurem que cada tarima de la nostra fusta d’IPE prové de fonts legals i que es compleixen totes les regulacions internacionals en matèria de comerç de fusta.

Logo BREEAM LEED Bambu Vallsfusta

BAMBÚ MOSO

La fusta de bambú MOSO no sols enlluerna per la seva bellesa, sinó que també compta amb prestigioses certificacions. Des del reconegut FSC fins a les certificacions LEED i BREEAM, garantim que cada peça compleix amb els més alts estàndards de sostenibilitat i qualitat ambiental perquè embelleixis casa teva amb la confiança de saber que estàs triant una opció ètica i sostenible per a tu i per al planeta.

Preguntes freqüents sobre tarimes de fusta per a exterior

Seleccionar l’espècie de fusta més apropiada per al teu projecte és una decisió crucial. No sols entra en joc l’estètica, sinó que aspectes com la durabilitat o el baix manteniment són també factors importants a l’hora de decidir una tarima de fusta per a exterior. Per això aquí et deixem les respostes a les preguntes més recurrents que els nostres clients solen plantejar-nos sobre els tipus de fusta natural, per si et serveixen d’ajuda

Quina és la vida útil d'una tarima de fusta exterior?

La vida útil d’una tarima de fusta exterior pot variar segons el tipus de fusta, les condicions climàtiques i el manteniment adequat. En general, les nostres tarimes de fusta natural estan dissenyades per a durar molts anys amb una cura adequada, oferint una inversió a llarg termini en la bellesa i funcionalitat del seu espai exterior.

Com es realitza el manteniment d'una tarima de fusta exterior?

El manteniment d’una tarima de fusta exterior sol implicar neteja regular amb aigua i sabó suau, així com l’aplicació periòdica d’un segellador o oli protector per a mantenir la fusta nodrida i protegida dels elements.

És segur caminar descalç sobre una tarima de fusta exterior?

Sí, les nostres tarimes de fusta natural estan dissenyades per a ser segures i còmodes per a caminar descalç. La fusta proporciona una superfície antilliscant i resistent a la calor, ideal per a gaudir de l’aire lliure amb tranquil·litat.

Quin tipus de fusta és més resistent a la humitat?

L’IPE i el Bambú són coneguts per la seva excepcional resistència a la humitat, la qual cosa els converteix en una excel·lent opció per a entorns humits i costaners. També el Pi Landas cuperitzat, tractat adequadament, ofereix una bona resistència a la humitat.

Es poden instal·lar les tarimes de fusta exterior sobre superfícies irregulars?

Sí, les nostres tarimes de fusta natural poden instal·lar-se sobre superfícies irregulars amb l’ús de rastrells o subestructures adequades per a garantir una base sòlida i anivellada. Et recomanem visitar el nostre sistema de revestiments EasyClip per a valorar l’opció d’instal·lació sobre raïls d’alumini perfectament dissenyats per a muntar la teva tarima com si fos un Llec en el qual tot encaixa a la perfecció..

Quin és el millor tipus de fusta per a climes càlids i assolellats?

Per a climes càlids i assolellats, tant l’IPE de Brasil com la fusta de bambú són excel·lents opcions. L’IPE ofereix una notable resistència a la calor i conserva el seu color i forma sota l’exposició directa al sol. D’altra banda, el bambú és conegut per la seva durabilitat i capacitat per a resistir condicions climàtiques extremes, la qual cosa el converteix en una alternativa ideal per a entorns assolellats i càlids.

Les tarimes de fusta natural són resistents als insectes i fongs?

Sí, les nostres tarimes de fusta natural estan tractades per a ser resistents als insectes i fongs, garantint una vida útil prolongada i una bellesa duradora.

Com es compara el cost de les tarimes de fusta natural amb altres materials?

Si bé les tarimes de fusta natural poden tenir un cost inicial lleugerament més alt que altres materials, ofereixen una excel·lent relació qualitat-preu a llarg termini a causa de la seva durabilitat, calidesa i bellesa natural.

Puc instal·lar una tarima de fusta natural pel meu compte o necessito un professional?

La instal·lació d’una tarima de fusta natural pot ser realitzada per aficionats al bricolatge amb habilitats bàsiques i les eines adequades. No obstant això, sempre recomanem consultar a un professional per a obtenir els millors resultats i garantir una instal·lació segura i duradora, a més de visitar el nostre sistema de revestiments EasyClip per a valorar l’opció d’instal·lació sobre raïls d’alumini.

Quines mesures de seguretat haig de prendre en instal·lar una tarima de fusta exterior?

És important usar equip de protecció adequat, com a ulleres de seguretat i guants, en manipular eines i materials durant la instal·lació. A més, s’han de seguir les instruccions del fabricador i prendre precaucions addicionals en treballar en altura o amb eines elèctriques.

Quines mesures de prevenció es poden prendre per a evitar el desgast i els danys en les tarimes de fusta exterior?

Per a prevenir el desgast i els danys en les tarimes de fusta exterior, es poden prendre diverses mesures preventives. En primer lloc, és important mantenir el seu aspecte natural mitjançant una neteja regular amb aigua i sabó suau, seguit de l’aplicació d’un producte protector en base aigua, com el Cetol 771. D’altra banda, a Vallsfusta comptem amb el Sistema Protedeck, una protecció de llarga durada que es realitza amb maquinària d’última generació en els nostres centres de producció. Aquest procés protegeix la fusta del sol i evita el desgast de la tarima, assegurant la seva màxima durabilitat.

T’has quedat amb dubtes? No et preocupis. El nostre equip d’atenció al client està a la teva disposició per a resoldre qualsevol altre dubte que puguis tenir sobre les tarimes de fusta natural per a exteriors. Fes clic al botó i posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix. Et contestarem en breu.

Certificacions i Garanties

certificaciones tarimas madera natural